Cerca avançada

Fotografía | Vídeo Professional

 

 

FOTOGRAFÍA

Realitzem reportatges fotogràfics professionals per a una millor i ràpida venda dels seus immobles, realçant els seus punts forts i mostrant el seu espai de forma atractiva, realista i funcional, però sense defraudar al possible comprador amb falses expectatives.

 

 

 

DRON

Amb el nostre Dron Phantom 3 Advanced realitzem fotografies aèries i vídeos per a Xalets unifamiliars i Finques rústiques. Aconseguim realçar l'espectacularitat del seu immoble, ensenyant el seu entorn, parcel·la i qualsevol element que pugui atreure a possibles compradors potencials.

 

 

 

EDICIÓ DE VÍDEO

Amb els nostres serveis audiovisuals de fotografia professional i imatges aèries amb Dron, oferim edició de vídeos immobiliaris d'alta definició per promocionar el seu immoble de forma atractiva i didàctica oferint una visió completa del seu immoble. Traiem el màxim potencial per convertir-ho en un reclam per a futurs compradors.

 

Si desitja el seu vídeo per a promoció amb altres immobiliàries sense la nostra marca G&Partner, posi's en contacte amb nosaltres per demanar pressupost.

 

--------------------

Pot veure els nostres vídeos a:

https://vimeo.com/gandpartner

 

c/ Sol, 45
07520
Petra (Baleares)

© G&Partner PETRA 2024

Avisos legals