Cerca avançada

Home Staging

 

 

EN QUÈ CONSISTEIX I QUIN ÉS EL SEU OBJECTIU?

El Home Staging són tècniques que utilitza el professional per treure el màxim partit al seu immoble ressaltant els seus aspectes més característics i dotant-lo de major atractiu per a futurs compradors. Amb el Home Staging aconseguim condicionar un espai de forma neutra perquè la seva venda sigui el més ràpida possible i al millor preu.

 

 

PER QUÈ HOME STAGING?

En l'actualitat els compradors potencials quan visiten una casa tenen dificultats per imaginar l'espai, marcada de personalitat dels venedors, amb el seu propi estil o personalitat amb el que acaben per fer oferta de compra per sota del seu preu de mercat. Un dels principis fonamentals del Home Staging és, precisament per aquest motiu, el despersonalitzar l'immoble perquè agradi al major nombre de persones i es visualitzin vivint en ell. Després d'aplicar el Home Staging, els immobles llueixen impecables, confortables i acollidors, destacant entre l'oferta existent.

 

A QUIN TIPUS D'IMMOBLE ES DIRIGEIX?

A tot tipus d'immoble, ja sigui habitatge o despatx, gran o petit, casa o apartament, de segona mà o nou, modern o clàssic, en venda o en lloguer.

 

 

PLANS HOME STANGING G&Partner

 

PLA 1. PARCIAL

Pas 1: Recopilació de dades

Pas 2: Informe tècnic

Pas 3: Assistència personalitzada

 

PLA 2. TOTAL

Pas 1: Recopilació de dades

Pas 2: Informe tècnic

Pas 3: Assistència personalitzada

Pas 4: Seguiment d'obra

 

Per a més informació +34 686 778 131

 

c/ Sol, 45
07520
Petra (Baleares)

© G&Partner PETRA 2024

Avisos legals